• Yale ondersteunt MotoGP™ in Europa

  Met trots kondigen we aan dat Yale de aangewezen leverancier van vorkheftrucks is voor MotoGP™, het FIM Road Racing World Championship (www.motogp.com) motorkampioenschap. In samenwerking met lokale dealers leveren we vorkheftrucks voor zes Europese races in 2017.

  Snelst groeiende wereldwijde motorsportserie

  Oorspronkelijk opgericht in 1949, heeft MotoGP™ 86 rijders uit 18 landen, het is een belangrijk wereldwijd lifestyle-, sport- en entertainmentmerk met een groot internationaal publiek.

  Vorkheftruckvereisten

  MotoGP™-evenementen worden gehouden bij eersteklas racecircuits en Dorna (de organisatie achter MotoGP™) huurt verschillende heftrucks voor gebruik voor, tijdens en na elk race-evenement. Dit omvat de paddock- en hospitality-gebieden van de locatie. Ladingen zoals banden, motoren, brandstof, goederen, eten en drinken worden allemaal door de heftrucks vervoerd.

  • Brno, Tsjechië (6 augustus)
  • Spielberg, Oostenrijk (13 augustus)
  • Silverstone, Verenigd Koninkrijk (27 augustus)
  • Misano, San Marino (10 september)
  • Aragon, Spanje (24 september)
  • Valencia, Spanje (12 november)

  Yale en het netwerk van lokale dealers hebben ruime ervaring in het verhuren van heftrucks aan bedrijven voor hun behoeften op langetermijn, middellange- of korte termijn en hebben in diverse landen verhuurprogramma's (Financiële oplossingen).

  Of het nu gaat om het kopen of huren van heftrucks, bij Yale werken wij met u samen om de juiste oplossing voor uw toepassing te vinden. Onze industriespecialisten ondersteunen de dealers en we kunnen expertise aantonen in een reeks van toepassingen, waaronder de voedings- en drankindustrie, logistiek van derden en chemische en gevaarlijke materialen.

  Volg de actie op televisie of online en kijk of u een Yale-truck in de paddock kunt zien. Maak ook verbinding met ons op social media en u blijft up-to-date met actie achter de schermen bij MotoGP™-evenementen.