• Magazijn en distributie

 • Assa Abloy

  Assa Abloy

  Het nationale distributiecentrum voor Assa Abloy, de internationale leider op het gebied van de vergrendeling en ontgrendeling van deuren.

  BASF

  BASF

  Yale en Forkway, die in het Het grootste chemiebedrijf ter wereld, BASF, heeft haar Very Narrow Aisle (VNA)-vloot van Yale MTC uitgebreid in de vestiging in Bradford voor de meest efficiënte opslag- en handlingoplossingen van chemische producten.

  Beatson Clark

  Beatson Clark

  Glasfabrikant Beatson Clark uit Rotherham (Verenigd Koninkrijk) heeft de productiviteit van de vloot vorkheftrucks aanzienlijk verbeterd dankzij de service en ondersteuning van een van de belangrijkste Authorised Dealers van Yale in het Verenigd Koninkrijk, de Forkway Group.

  Ideal Stelrad

  Ideal Stelrad

  Ideal Stelrad Group is één van de grootste producenten van boilers en radiators in het Verenigd Koninkrijk en heeft een distributiecentrum van zo'n 14.000 vierkante meter in Mexborough, Rotherham, Verenigd Koninkrijk.

  Shoreham Port

  Shoreham Port

  Bij Shoreham Port, het enige stuwadoorsbedrijf in Shoreham, was een nieuwe vloot vorkheftrucks nodig voor het lossen van lading van schepen uit Zweden,