• Overzicht Major Accounts

  Eén bron voor uw heftruck- en materials handling-behoeften...

  Yale materials handling solutionsAls u heftrucks heeft op veel verschillende locaties in het land of zelfs wereldwijd, dan kunt u de kosten reduceren met de hulp van Yale Major Accounts. Deze kostenefficiënte oplossing zal ook helpen om uw productiviteit te verhogen.

  Yale Major Accounts-klanten genieten van het gemak van het omgaan met één bron voor al hun materials handling-behoeften. Nooit meer diversiteit van prijs of een verscheidenheid aan heftrucks die gerepareerd moeten worden.

  Een Major Account-manager evalueert uw bedrijf en helpt bij hetontwikkelen van een programma dat zinvol voor u is. Een programma dat u zal helpen bij hetmaximaliseren van de productiviteit van uw onderneming. En u bent verzekerd van ondersteuning met de hele Yale®-dealerorganisatie en Yale Materials Handling achter u.

  Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf op rolletjes loopt

  Het Major Accounts team van Yale zet zich in een oplossing te bieden die tegemoet komt aan de financiële, commerciële en toepassingsbehoeften en kan helpen een antwoord te vinden voor de verschillende vereisten op het gebied van vlootbeheer en materials handling.

  • Als toonaangevende fabrikant met een volledige productlijn, internationale productie en distributie, kan Major Accounts van Yale zorgen voor een professionele en persoonlijke benadering van uw specifieke behoeften.
  • Het Major Accounts team van Yale bevindt zich strategisch in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Spanje met een support team gebaseerd in Fleet, Engeland.
  • Een nauwe relatie met het onafhankelijke netwerk van Yale® bestaande uit geautoriseerde dealers die ervoor zorgt dat u lokale, snelle, efficiënte respons en soepel contractmanagement krijgt.
  • Yale Europe biedt u een toegewijd sales team dat u kan helpen met uw operationele vereisten op het gebied van materials handling.
  • U profiteert van een consistente distributiestrategie via ons wereldwijde dealernetwerk.
  • Yale biedt u flexibele financieringsoplossingen op maat via ons partnerschap met een panel van financiële dienstverleners.
  • We werken zelfs samen met leveranciers van voorzetapparatuur, accessoires en gespecialiseerde leveranciers om tegemoet te komen aan zeer specifieke behoeften, zoals explosieveilige oplossingen.

  Om erachter te komen hoe Yale Major Accounts u kan helpen om uw materials handling-werkzaamheden te verbeteren en uw gebruikskosten te verlagen, neem contact met ons op. majoraccounts@yale.com