• Trainingsondersteuning

  Direct het juiste antwoord

  Yale LPG forklift trucksYale®-dealers ontvangen regelmatig updates over onderdelen en service om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie en innovaties.

  • Door onze gerichtheid op technische support, training en efficiënte levering van onderdelen bent u verzekerd van eersteklas after-sales service, zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent.

  Training betekent productiviteit...

  Ons dealernetwerk in samenwerking met gespecialiseerde materials handling-trainingconsultants kunnen uitgebreide bestuurdertrainingsprogramma's bieden die een aantal elementen en voordelen hebben.

  Onderdelen van de bestuurderstraining

  • Kennis van apparatuur en de operationele kenmerken, toepassingsinformatie en het herkennen van gevaren en bijzondere situaties kunnen de bestuurders helpen om risico's te voorkomen en tegelijkertijd productief te blijven.
  • Bestuurderstraining kan aanzienlijk helpen bij het bevorderen van een veilige werkomgeving voor alle medewerkers en is een wettelijke verplichting in veel landen waar de regelgeving een gespecialiseerde opleiding vereist en regelmatige bijscholing voor de bestuurders van materials handling-apparatuur en corrigerende opleidingen voor bestuurders die betrokken waren bij ongevallen of bijna-ongevallen.
  • Product-, apparatuur- en faciliteitenschade en afval die kunnen leiden tot verhoogde kosten van eigendom, kunnen aanzienlijk worden verminderd.
  • Training van alle medewerkers van de vestiging om de functionele eigenschappen te begrijpen van materials handling-apparatuur en het werken in de buurt van deze apparaten en de regels die voor hun veiligheid zijn opgericht voor specifieke omgevingen kan helpen om de kans op ongelukken aanzienlijk te verminderen of te voorkomen.
  • Het hebben van specifieke gedocumenteerde regels voor de werkplek en de handhaving van deze regels kan bijdragen aan het verbeteren van de veiligheid op de werkplek.

  Voor meer informatie over de bestuurderstraining, kunt u gebruik maken van onze Dealer Locator om uw dichtstbijzijnde Yale®-dealer te vinden.

  De informatie die hier wordt gegeven, is algemeen en niet bedoeld om eventuele vereisten onder lokale wetgeving of richtlijnen van gezondheids- en veiligheidsorganisatie te verandere.