• Huur op korte termijn

  Voor de keren dat u geen behoefte heeft aan een heftruck voor de lange termijn...

  LPG forklift truckEr i is een zeer goede kans dat u pieken heeft in uw activiteiten of uitzonderlijke gebeurtenissen die extra materials handling-apparatuur voor relatief korte tijd vereisen. Als dat zo is, heeft u met de Yale® korte-termijnverhuur (STR) heftrucks op korte termijn de juiste heftruck beschikbaar.

  Of het nu huurt voor een dag, week, maand of langer, we begrijpen dat u de heftruck meteen verwacht. Via het Yale-dealernetwerk, kunt u eenvoudig toegang krijgen tot huurapparatuur op het moment dat het leasen of kopen van een nieuwe heftruck geen praktische optie is.

  • Het uitgebreide Yale-dealernetwerk is in staat om heftrucks te bieden in een groot aantal uitvoeringen, aangedreven door LPG, diesel en elektrische batterijen en gespecialiseerde apparatuur, waaronder smallegangentrucks, stapelaars en orderverzamelaars.
  • Huur voor de korte termijn is een kostenbesparende manier om een bestaande vloot voor seizoensgebonden behoeften aan te vullen, het uitvoeren van fysieke inventaris of het vervangen van heftrucks die gerepareerd moeten worden.
  • De kosten van inactieve apparatuur die niet gebruikt worden tijdens de rest van het jaar kunnen worden verlaagd of weggenomen.
  • Korte termijn verhuur ideaal is wanneer een ongewoon grote hoeveelheid goederen moeten worden verplaatst op korte termijn of tegen een bijzonder strakke deadline, huur voor de korte termijn zal de materials handling-capaciteit stimuleren om aan de eis te voldoen.
  • Dit is met name handig als bij een onverwachte gebeurtenis of defecte apparatuur een andere heftruck snel beschikbaar moet zijn. Huur op korte termijn kan dan het gat vullen en het bedrijf draaiende houden.

  Gebruik de Dealer Locator om contact op te nemen met de lokale Yale®-dealer en snel en efficiënt antwoord te krijgen op uw behoeften voor huur op korte termijn.