• De veiligheid en zekerheid van de Yale-familie en van klanten, dealers, partners en gemeenschappen vormt de basis van onze organisatie. De verspreiding van SARS-CoV-2, ook wel het coronavirus genoemd, blijft wereldwijd een groeiende zorg en we nemen extra voorzorgsmaatregelen om u, onze medewerkers en de gemeenschappen waarin we werkzaam zijn te beschermen.

  Op de hoogte blijven:

  Onze Global Task Force blijft de impact van het coronavirus evalueren. Dit houdt in dat we het welzijn van onze partners over de hele wereld in de gaten houden, met onze toeleveringsketen samenwerken om mogelijke vertragingen in de productie te identificeren en dat we open en regelmatig blijven communiceren met onze dealers. Deze maatregelen zorgen ervoor dat we op basis van de meest recente informatie handelen en dat we noodplannen opstellen om in een zeer dynamische situatie te navigeren.

  Waakzaam blijven:

  Onze toegewijde medewerkers en dealerpartners zullen wereldwijd proactief maatregelen blijven nemen om de blootstelling in onze faciliteiten te verminderen, terwijl we ons blijven inzetten om u en uw bedrijf van dienst te zijn. Om onze teams te helpen beschermen, hebben we protocollen opgesteld om de blootstelling te verminderen door een aantal preventieve maatregelen te treffen in overeenstemming met de aanbevelingen van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), waaronder: het opschorten van internationale reizen per vliegtuig, het beperken van binnenlandse reizen per vliegtuig, medewerkers vragen om virtueel te vergaderen, het beperken van bezoekers en het stimuleren van het houden van sociale afstand waar mogelijk.

  Samen blijven:

  Hoewel we de volledige impact van de situatie niet kunnen voorspellen, zijn we er trots op dat we onze dealerpartners en klanten kunnen ondersteunen bij hun werkzaamheden om de wereld in beweging te houden. Zonder hen zouden veel bedrijven niet de medicijnen, levensmiddelen of andere belangrijke goederen kunnen verwerken die nodig zijn in deze kritieke tijd.

  Bedankt voor uw vertrouwen in Yale als betrouwbare partner. Wij waarderen onze gemeenschap en zetten ons in om te helpen deze veilig te houden gedurende deze tijd. We zullen waakzaam blijven in onze werkzaamheden en ons plan en onze procedures waar nodig actualiseren. Dank u voor uw steun tijdens deze snel veranderende situatie.

  Met vriendelijke groet,

  Harry Sands
  Senior Vice President, MD EMEA
  Hyster-Yale Group