• Persberichten

  Het laatste nieuws en opvattingen van Yale

  Van productgerichte artikelen, klantcasestudies, afbeeldingen en video's; hier vindt u het meest recente nieuws van Yale.

 • Betrouwbare producten en aandacht voor specifieke behoeften: Yale-productpartnerschap met Gruppo Grendi

  November 2020
  In de afgelopen 190 jaar hebben zes generaties van pioniers het familiebedrijf Gruppo Grendi naar hun voortdurende succes geleid. Het bedrijf is in 1828 begonnen als expediteur en heeft zich verder ontwikkeld tot een bedrijf van vervoerders, reders en terminalexploitanten. Het heeft zich in twee eeuwen getransformeerd tot een marktleider in de transportsector, door altijd voorop te blijven lopen met de nieuwste trends op het gebied van transport en technologie.

  Silbitz Group verzegelt een twintigjarige relatie met Yale

  September 2020
  Traditie. Innovatie. Visie. Het motto van de Silbitz Group weerspiegelt zowel de geschiedenis van het bedrijf als de vooruitstrevende aanpak. Sinds de oprichting van de gieterij in Rasberg in 1896 is het bedrijf uitgebreid met drie gieterijen en een mechanische bewerkingsfaciliteit op vier locaties in Duitsland en Slowakije.

  Samenwerken: de Yale robotics-oplossing

  September 2020
  Robotica en mensen werken samen, misschien wel het personeel van de toekomst? Voor de materials handling-sector is dit al mogelijk.

  De klant centraal stellen: hoe Yale oplossingen op maat ontwikkelt

  Juli 2020
  ‘People. Products. Productivity’. Voor Yale Europe Materials Handling is deze filosofie een integraal onderdeel van de manier waarop het bedrijf zaken doet. In plaats van een one-size-fits-all aanpak, is Yale er trots op dat klanten op maat gemaakte oplossingen aangeboden krijgen die aan hun individuele behoeften voldoen en die helpen om hun efficiëntie en productiviteit te verbeteren. Om de ideale staat voor een nieuwe prospect te krijgen, gebruiken de Yale industry-experts de New Product Blueprinting-methodologie om uitdagingen voor klanten aan het licht te brengen en hen te begeleiden naar de beste oplossing.

  Nieuwe website biedt gebruikte materials handling-apparatuur van vertrouwde Yale-dealers aan

  Juli 2020
  Yale Europe Materials Handling kondigt met trots een nieuwe website aan, Yaleused.com, die eindklanten in heel EMEA zal helpen bij het vinden van betaalbare, betrouwbare en goed presterende gebruikte en gereviseerde Yale-producten in een goedgekeurd verkoopkanaal.

  Yale innoveert vorkheftruckontwerp met volledig geïntegreerde lithium-ionoplossing

  Juli 2020
  De groeiende vraag naar alternatieve energieoplossingen blijft de ontwikkeling stimuleren. Dit biedt mogelijkheden voor het vinden van nieuwe oplossingen en winst in productontwerp. De nieuwe Yale® ERP25-30VLL-serie vorkheftrucks is ontworpen rond een geïntegreerde lithium-ion batterij, waardoor de ruimte in de chauffeurscabine kan worden geoptimaliseerd.

  Yale viert 100 jaar elektrische trucks met uitbreiding van lithium-ion productlijn

  Juni 2020
  Oplossingen voor alternatieve energie zijn een snel groeiend aspect van de materials handling-industrie, aangezien klanten zich steeds meer laten leiden door de gevolgen voor het milieu van hun keuzes.

  Yale en Briggs Equipment bundelen hun krachten op IMHX 2019

  Oktober 2019
  Yale Europe Materials Handling heeft genoten van een succesvolle IMHX 2019, die plaatsvond van 24 tot 27 september in het NECin Birmingham.

  Yale introduceert nieuwe trucks voor toepassingen met lage intensiteit

  April 2020
  Yale Europe Materials Handling presenteert vandaag een grensverleggende uitbreiding van het productaanbod, met vier nieuwe trucks voor toepassingen met een lage intensiteit.

  Yale-apparatuur tilt de industriële robots van KUKA industrial naar een hoger plan

  Oktober 2019
  Van palletisering tot verpakking, van orders verzamelen tot productielijnen, Industry 4.0 is een feit en het aantal toepassingen waar robots en mensen samenwerken neemt toe.

  Heftrucks van Yale helpen Bonduelle onder druk koel te blijven

  Juni 2019
  De industriedeskundigen van Yale begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met het verplaatsen van bederfelijke goederen in voedseltoepassingen en de eisen die in koude omgevingen aan materials handling-apparatuur worden gesteld.

  De Yale-dealer bouwt constructieve relatie op met Sewera Polska Chemia

  Augustus 2019
  Flexibiliteit, begrip van de behoeften van de klant en oplossingen op maat waren de belangrijkste redenen voor een samenwerking op lange termijn

  Energie-oplossingen: is lithium-ion geschikt voor u?

  Mei 2019
  Oplossingen voor alternatieve energie zijn een snel groeiend aspect van de materials handling-industrie, aangezien klanten zich steeds meer laten leiden door de gevolgen voor het milieu van hun keuzes.

  Zware omstandigheden voor zacht papier

  Maart 2019
  De productie van zacht hygiënepapier is een lastige taak en om de productiviteit te behouden, is het van essentieel belang dat u over apparatuur beschikt die in deze omgeving de beste prestaties levert.

  Temperaturen onder nul betekenen niet dat de prestaties ook onder nul zijn!

  Februari 2019
  Het is geen geheim dat consumenten van verse producten houden. Koelhuizen zijn een vitaal onderdeel van de logistieke keten, maar de zware omstandigheden stellen de materials handling-apparatuur onder extreme druk.

  Van de hoed en de rand weten: de gespecialiseerde Yale-oplossing

  Januari 2019
  Een van de meest cruciale bestanddelen in de materials handling-industrie is het veilige vervoer van verpakte goederen van herkomst naar bestemming.

  Yale-dealers versterken verhuurvloten met heftrucks met de hoogste capaciteit tot nu toe

  Mei 2019
  Yale®-dealers Helmut Reiter en Ziegler Gabelstapler hebben onlangs hun verhuurvloot uitgebreid met de Yale-heftruck met de grootste capaciteit tot nu toe.

  Robotica van Yale: financieel en operationeel zinvol

  April 2019
  De eeuwige vraag bij materials handling: hoe verhogen bedrijven hun productiviteit terwijl ze tegelijkertijd de kosten drukken? Voor veel logistieke toepassingen biedt de introductie van robotica een lonend rendement.

  Stil en precies: nieuwe Yale-oplossingen voor pallettrucks

  December 2018
  Yale Europe Materials Handling presenteert met trots twee nieuwe opties voor de reeks elektrische meelooppallettrucks.

  Yale breidt reachtruckserie uit met modellen met kantelbare mast

  Oktober 2018
  Na de lancering van de bekroonde MR14-25-reachtruck, kondigt Yale Europe Materials Handling met trots een uitbreiding van het assortiment aan met de introductie van drie modellen met kantelbare mast: de MR10E, MR12E en MR14E.

  Yale onthult heftruck met de hoogste capaciteit tot nu toe

  November 2018
  Als toevoeging op het al diverse portfolio aan heftrucks, onthulde Yale Europe Materials Handling de heftruck met de hoogste capaciteit tot nu toe, de GDP160EC12, aan klanten, dealers en journalisten tijdens het exclusieve 'This is Yale' evenement dat op 19 en 20 september in Duitsland werd gehouden.

  Yale helpt Mora Moravia om de efficiëntie te verhogen

  Oktober 2018
  Mora Moravia, onderdeel van de Gorenje Group, ligt in de prachtige omgeving van Hlubočky en Mariánské Údolí in de buurt van Olomouce, in de Tsjechische Republiek.

  Goed zicht: Yale optimaliseert het zicht op heftrucks met een hoge capaciteit

  September 2018
  Yale Europe Materials Handling heeft een reeks updates aangekondigd voor zijn 8-16 ton heftrucks, ontworpen om een optimaal zicht, grotere capaciteit en duurzaamheid te bieden, zelfs bij de meest intensieve toepassingen.

  Robotica en automatisering: Het verschil met Yale

  September 2018
  Na meer dan een decennium aan onderzoek en ontwikkeling naar geautomatiseerde oplossingen, kan Yale met trots de lancering aankondigen van haar robotica-portfolio.

  Yale presenteert industrieoplossingen tijdens exclusief evenement in september

  Augustus 2018
  Klanten, prospects en dealers uit heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika zullen op 19 en 20 september deelnemen aan de Yale Europe Materials Handling om de uitgebreide mogelijkheden voor materiaaltransport van het bedrijf te ervaren in 'This is Yale'.

  Yale en Forkway maken succes voor Stelrad mogelijk

  Juni 2018
  Bij veeleisende werkzaamheden waar efficiëntie en snelheid ervoor zorgen dat er aan de behoeften van de klant wordt voldaan, is een betrouwbare partner die de specifieke vereisten van uw bedrijf kent essentieel.

  Hoe maak je een eersteklas merk betaalbaar?

  Mei 2016
  Yale® Europe Materials Handling gaat een gloednieuwe vorkheftruck lanceren; deze truck biedt de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid die bedrijven van Yale verwachten, maar dan voor een betaalbare prijs.

  Bandenbesparende technologie Trelleborg goed voor Yale klanten

  September 2015
  Het innovatieve principe achter de Pit Stop Line-producten is dat er een duidelijk zichtbare oranje streep op het oppervlak van de band komt als de band moet worden vervangen. Als de streep verschijnt, kan de band nog ongeveer 100 uur worden gebruikt, waardoor er voldoende tijd is om vervangende banden te bestellen en te monteren.

  Voordelen van smalle oplossingen

  Juli 2015
  Het gebruik van VNA-trucks (trucks voor zeer smalle gangpaden) in magazijnen is een goede optie voor een hogere productiviteit. De vraag is: Hoe kiest u precies de juiste VNA-vorkheftrucks die voor uw bedrijf de juiste voordelen bieden?
   

  Yale-heftrucks schudden de kou van zich af

  JULI 2015
  Een vlot bestaande uit slechts vier heftrucks is bij temperaturen tot -23 °C het enige wat nodig is om de vaart in de werkzaamheden te houden bij de 3300 palletposities van de koude-opslag van Chiltern Cold Storage in Bourne, Lincolnshire. 

  Nieuwe brand manager bij Yale

  Juli 2015
  Iain Friar heeft zich aangesloten bij Yale Europe Materials Handling als brand manager, over te nemen van Steve Ridgway, die nu heeft teruggetrokken uit het bedrijf.

  De elektrische pallettruck van Yale is een slimme keuze

  Mars 2015
  Yale Europe Materials Handling introduceert de nieuwe MP-serie met elektrische meelooppallettrucks die een unieke betere productiviteit bieden en een soepelere en efficiëntere gebruikservaring voor de bestuurder.

  Yale reikt een visie aan voor vlootbeheerders

  Juni 2014
  Onderzoek naar de benadering van vlootmonitoring in de industrie wijst uit dat veel beheerders, eigenaars en managers geen evaluatie van hun materials handling-vloot uitvoeren of onjuiste of onvolledige informatie gebruiken, hoewel zij de potentiële voordelen daarvan voor hun bedrijven herkennen.

  Yale bespaart kosten voor Antalis in Estland

  Mei 2014
  Antalis is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende leveranciers van papier en verpakkingsoplossingen ter wereld en heeft, ondanks een moeilijke periode, onlangs geïnvesteerd in een nieuwe materials handling-vloot in het hart van haar activiteiten in Estland.

  Nieuw mastontwerp levert zichtbare productiviteitsverbetering

  April 2014
  Er zijn bij de heftrucks van Yale een aantal productupgrades doorgevoerd voor uitstekend zicht voor de bestuurder, meer productiviteit en minder onderhoud, hetgeen bijdraagt aan lagere cost of ownership.

  Service maakt een groot verschil!

  Februari 2014
  Soepele logistieke processen die perfect gecoördineerd zijn en op rolletjes lopen, zijn belangrijke succesfactoren voor internetbedrijven.

  Yale-Heftrucks Zorgen Ervoor Dat De Treinen Op Tijd Vertrekken

  October 2013
  Een nieuwe vloot Yale-heftrucks, ondersteund door de topservice van de in Buckinghamshire gevestigde dealer Forkway, helpt ervoor te zorgen dat het tijdkritieke treinonderhoud en de reparatiewerkzaamheden soepel verlopen.

  Vlaggenschip Heftruck Bereikt Nieuwe Hoogtes Voor Bestuurders

  October 2013
  De nieuwe MR-reachtruck van Yale stuwt de productiviteit en betrouwbaarheid naar nieuwe hoogtes terwijl de cost of ownership tot een absoluut minimum wordt beperkt.

  Yale biedt complete oplossing voor werkzaamheden in druk Beiers magazijn

  Juli 2013
  De VNA-trucks van Yale (trucks voor smalle gangpaden) spelen een essentiële rol in het magazijn van een van de grootste logistiekbedrijven in Duitsland.

  Yale En De Brandstofcelrevolutie?

  Juni 2013
  Een aantal bedrijven kijkt naar alternatieve energiebronnen voor hun machinepark voor materials handling, maar toch staat de brandstofceltechnologie in Europa nog in de kinderschoenen.

  Yale Stilt Honger Van Hövelmann Naar Nieuwe Vorkheftrucks

  Mei 2013
  Een van de grootste bedrijven in de drankenlogistiek in Duitsland heeft zich tot Yale en haar geautoriseerde dealer Helmut Reiter gewend voor het beheer van een groot deel van de laad- en loswerkzaamheden.

  Minder Vermoeidheid Bestuurder Bij Orderverzamelen Met Nieuw Model Schaarlift Van Yale

  Mei 2013
  Yale voegt ergonomisch model schaarlift toe aan serie MO van orderverzamelaars op laag niveau

  Yale Laat Licht Schijnen Op FLTA Awards

  Februari 2013
  Yale Europe Materials Handling heeft een Fork Lift Truck Association (FLTA) “Archie” ontvangen in de categorie Veiligheid voor de LED-mastverlichting tijdens de 19de jaarlijkse Awards for Excellence afgelopen weekend.

  Eenvoudige Vergelijking Brandstofkosten Vorkheftruck

  Februari 2013
  Het Research & Development Team verantwoordelijk voor de verbrandingsmotoisch aangedreven heftrucks van Yale heeft een analyse voltooid van het brandstofverbruik van het GDP25 VX-model en een aantal andere producten van toonaangevende fabrikanten.

  Yale Tilt Website Naar Een Hoger Plan

  Januari 2013
  Yale Europe Materials Handling heeft een nieuwe uitgebreide website gelanceerd om een interactieve en informatieve resource te bieden aan materials handling-professionals.

  Yale Biedt Complete Oplossing Voor Drukke Werkzaamheden In Beiers Magazijn

  October 2012
  Een belangrijke distributeur van schoonmaak- en hygiëneproducten in het zuiden van Duitsland heeft zich tot Yale Europe Materials Handling gewend voor een complete oplossing voor het magazijn na de uitbreiding naar nieuwe, op maat gemaakte voorzieningen aan de rand van Nurnberg.

  Logistieke Verbindingslijn Voor De Kanaaleilanden Verbeterd Dankzij De Nieuwe Yale-vloot Van Condor

  September 2012
  Condor Logistics heeft een nieuwe materials handling-vloot samengesteld bestaande uit 32 Yale VL & VT elektrische heftrucks met contragewicht met drie wielen en vier wielen geleverd door de Forkway Group voor het lossen van inkomende vracht en het laden van uitgaande vracht.

  Forkway Met Shoreham Port Aan De Slag

  September 2012
  Deze bloeiende commerciële haven aan de zuidkust van Engeland wordt algemeen beschouwd als een van de belangrijkste bedrijven in het gebied en onlangs heeft de Forkway Group er 17 Yale-vorkheftrucks afgeleverd.

  Diverse Materials Handling-behoeften Opgelost Door Yale

  Augustus 2012
  Een van de grootste polymeerbedrijven ter wereld heeft zich tot Yale en haar geautoriseerde dealer Yale CZ Ltd. gewend voor haar complete materials handling-behoeften in de Tsjechische Republiek.

  Goede Toekomst Voor Bestuurders Van Yale Vorkheftrucks

  Augustus 2012
  Dankzij de feedback van bestuurders van vorkheftrucks heeft Yale op de mast gemonteerde LED-rijlichten ontwikkeld voor de serie trucks met contragewicht.

  Forkway En Yale Voorzien ISG Van De Ideale Vloot

  Juli 2012
  Yale en Forkway, die in het Verenigd Koninkrijk samenwerken met de exclusieve dealer Briggs, hebben een materials handling-vloot geleverd waarmee 30 procent energie en meer dan 300 ton koolstof wordt bespaard tijdens de looptijd van het contract.

  Yale bevestigt de beschikbaarheid van Stage V-motoren

  Augustus 2018
  Yale Europe Materials Handling deelt met genoegen mee dat Stage V-motoren vanaf het vierde kwartaal van 2018 beschikbaar zullen zijn voor bestelling in sommige Yale-trucks.

  Yale hoogvlieger op luchthaven Malpensa

  Juni 2012
  Eén van de grootste luchthavens van Italië, Milan Malpensa, heeft onlangs haar logistieke faciliteiten grondig doorgelicht. Dit heeft geleid tot de benoeming van een nieuwe cargo handeling-partner en leverancier voor de materials handling-apparatuur.

  Yale En Basf Hebben Perfecte Chemie

  Mei 2012
  Het grootste chemiebedrijf ter wereld, BASF, heeft haar Very Narrow Aisle (VNA)-vloot van Yale MTC uitgebreid in de vestiging in Bradford voor de meest efficiënte opslag- en handlingoplossingen van chemische producten.

  Yale 8-16 ton trucks – een evolutie in efficiëntie

  April 2012
  De nieuwe generatie 8-16 ton Yale-heftrucks zorgt voor een evolutie in zowel efficiëntie voor de bestuurder als truckprestaties door maximale productiviteit te leveren.

  Nieuwe Yale Verbrandingsmotorische Heftruck

  April 2012
  Yale begrijpt dat niet alle bestuurders van vorkheftrucks te maken hebben met zwaar gebruik en daarom heeft Yale een verbrandingsmotorische vorkheftruck geïntroduceerd die speciaal is ontworpen voor middelzware toepassingen.

  Magazijnsimulator Toont Het Hele Verhaal

  Maart 2012
  De magazijnsimulator van Yale is een zeer accuraat softwareprogramma ontworpen om beheerders van grote magazijnen een geavanceerde consultancy-oplossing te bieden.

  Als ‘tijd Geld Is’ Maken De Oplossingen Van Yale De Begroting Sluitend

  Februar 2012
  Nu de druk op bedrijven om de productiviteit te vergroten en de stilstandtijd te verkorten groter is dan ooit, heeft ook het populaire gezegde 'tijd is geld' een grotere betekenis dan ooit tevoren.