Press Releases

Yale Laat Licht Schijnen Op FLTA Awards

 Permanente link:   Alle berichten
Yale Europe Materials Handling heeft een prestigieuze prijs gewonnen voor haar LED-mastverlichting.

FLTA AwardsYale Europe Materials Handling heeft een Fork Lift Truck Association (FLTA) “Archie” ontvangen in de categorie Veiligheid voor de LED-mastverlichting tijdens de 19de jaarlijkse Awards for Excellence afgelopen weekend.

De prijzenceremonie in het Hilton Birmingham Metropole werd co-gepresenteerd door nieuwslezer Emma Crosby van Channel Five en werd bijgewoond door belangrijke mensen binnen de industrie die allemaal de bedrijven en personen wilden leren kennen die deze grote eer binnen de materials handling industrie ontvingen.

De LED-mastverlichting genomineerd door Yale werd uitgekozen in de categorie Veiligheid voor verbeterde zichtbaarheid in het magazijn en kleine ruimtes zoals in zeecontainers en bij blokstapeling.

[NAAM] woordvoeder van de FLTA zei hierover: “Werkverlichting bevestigd aan de bestuurdersbeschermkap wordt vaak belemmerd door de mast waardoor het zicht slechter wordt. Door de introductie van slimline, aan de mast bevestigde LED's, beschikbaar voor alle ICE en elektrische heftrucks, heeft Yale de verlichting aan de voorzijde aanzienlijk verbeterd en is er bijna geen schaduw meer van de mast.”

Steve Ridgway, brand manager van Yale voegt hieraan toe: “We zijn heel blij met deze prestigieuze prijs. Yale neemt veiligheid heel serieus; de aan de mast bevestigde LED-verlichting geïntroduceerd in 2012 heeft niet alleen bijgedragen aan veiliger werken maar heeft ook de productschade verminderd.”