Press Releases

Yale presenteert industrieoplossingen tijdens exclusief evenement in september

 Permanente link:   Alle berichten

This is Yale - Content ImageKlanten, prospects en dealers uit heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika zullen op 19 en 20 september deelnemen aan de Yale Europe Materials Handling om de uitgebreide mogelijkheden voor materiaaltransport van het bedrijf te ervaren in 'This is Yale'.

Dit evenement dat plaatsvindt in de buurt van Düsseldorf (Duitsland) omvat productlanceringen en livedemonstraties van de nieuwste oplossingen voor materials handling. Op maat oplossingen voor verschillende industrieën zullen er worden voorgesteld: Food, Drank, Auto-industrie, Constructie, Chemie, papier en Hout en Logistiek, waarbij de nadruk wordt gelegd op de technische uitmuntendheid en diepgaande branchekennis achter het merk Yale®.

Bezoekers kunnen ook de voordelen van telematica te ontdekken en meer te weten komen over alternatieve energiebronnen, zoals waterstof-brandstofcellen. Yale-industriedeskundigen krijgen het gezelschap van een grootaantal leveranciers, waaronder Shell, Pyroban, Bolzoni, Trelleborg, Orlaco en RAVAS, die deelnemers een hele hoop specialistische expertise kunnen bieden.

De zones bezoeken

Bezoekers kunnen tot acht live demonstratiezones bezoeken, waarbij elke zone een belangrijk aandachtsgebied vertegenwoordigt. De demonstraties omvatten presentaties van Yale-vertegenwoordigers, gedetailleerde toepassingsspecifieke demonstraties en natuurlijk de mogelijkheid om de vorkheftrucks van dichterbij te bekijken. Yale-industriedeskundigen presenteren in vijf talen en deelnemers kunnen elke showcase ervaren en er meer over te weten komen via vraag-en-antwoordsessies.

Constructie

Dure, ongewone of zware lasten komen vaak voor in de toeleveringsketen van bouwmaterialen, en daarbij is de ervaring van de chauffeur belangrijker dan ooit. Continue drieploegendiensten die 24 uur per dag actief zijn, kunnen zeer veeleisend zijn voor zowel de heftrucks als hun chauffeurs. De Yale-heftrucks met hoge capaciteit, zoals de Yale GDP160DC, zullen tijdens een reeks livedemonstraties bakstenen en prefabbeton vervoeren, waarin hun veelzijdigheid in deze industrie van zware lasten zal worden voorgesteld.

Voedingsmiddelen en dranken

Een hogere productiviteit is het toverwoord en een selectie van heftrucks op lpg en met een Li-ion batterij op maat van de voedings-en drankindustrie laten bezoekers zien hoe Yale hen kan helpen. Yale biedt oplossingen om de productiviteit te verhogen met apparatuur die zodanig is ontworpen dat alle ploegen er constant intensieve taken mee kunnen uitvoeren: van dubbele pallethandlers die in de fabriek zijn gemonteerd en rotatorbevestigingen op vorkheftrucks tot disselkoppen met nauwkeurige regeling voor meelooppallettrucks. Bezoekers kunnen ook leren hoe cyclustijden tot 25% kunnen worden verlaagd met de slimme Yale Smart Lift-functie.

Oplossingen voor toevoerketens

De Supply Chain Solutions-zone laat zien hoe de voertuigen van Yale kunnen worden gebruikt in elke fase van de toevoerketen, van de container tot de klant. Het begint allemaal met een transportcontainer en een krachtige Yale-vorkheftruck van 8 ton, waarna we onze toevlucht nemen tot de oplossingen voor intern materiaaltransport en de belangrijke rol die betaalbare automatisering kan spelen bij het verhogen van deproductie. Pallettrucks met opties voor lawaaivermindering zullen aanwezig zijn om apparatuur voor nachtelijke leveringen te demonstreren en deskundigen zullen demonstreren hoe Li-ion batterijen conventionele leveringen net iets gemakkelijker kunnen maken.

Auto-industrie

Bezoekers zijn van harte welkom bij de Automotive Supermarket waar uitdagingen voor de auto-industrie worden aangepakt. Yale-trucks verplaatsen goederen op pallets, doen orderpicking en brengen goederen naar de productielijn. Geautomatiseerde 'milk runs' zijn een populaire werkmethode en goederentrekkers en elektrische trekkers laten zien hoe Yale-oplossingen kunnen helpen om de productielijn in beweging te houden.

Vloot en telematica

Yale Vision en GPS Motion zullen ter plaatse worden getest met behulp van livegegevens die worden verzameld van heftrucks op de evenementlocatie. De zone Vloot en telematica biedt bezoekers een uniek inzicht in het optimaliseren van de prestaties van een vloot voor materiaaltransport.

Power Solutions

De wereld van het materiaaltransport evolueert voortdurend en dat geldt ook voor de manier waarop klanten hun voertuigen van stroom voorzien. De milieuproblematiek zorgt ervoor dat er meer aandacht wordt besteed aan alternatieve energie voor activiteiten waarbij vroeger ICE-vorkheftrucks werden gebruikt, terwijl bestaande gebruikers van elektrische vorkheftrucks ernaar streven om de levensduur van batterijen te verlengen, de batterijwisseltijden te verkorten en de magazijnruimte te optimaliseren door oplaadgebiedente elimineren. Loodzuurbatterijen, Li-ion batterijen en waterstof-brandstofcellen worden allemaal tot leven gewekt in de Power Solutions-zone.

Chemische en gevaarlijke stoffen

De belangrijkste oplossingen voor corrosieve omgevingen, explosiebeveiliging, gasdetectie en nauwkeurig vervoer van vaten zullen te zien zijn in een reeks geweldige demonstraties in de zone Chemische en gevaarlijke stoffen. Industriedeskundigen van Yale enzijn leverancier Pyroban zullen vragen beantwoorden en hun expertise delen in de pop-upinstallatie van Yale.

Papier en hout

In de zone Papier en hout zullen bezoekers waarschijnlijk de woorden 'stof' en 'vuil' horen! De krachtige Yale Veracitor GDP35VX, die speciaal is ontwikkeld en uitgerust voor hout-, papier-en recyclingtoepassingen, zal zijn veelzijdigheid en geschiktheid voor deze zware werkomgevingen demonstreren. Deze vorkheftruck die is uitgerust met een balenklem die tot 3 ton kan heffen, een containermast om containers te laden en te lossen, een buikpan om te verkleinendat materiaal het motorgebied binnendringt, en een omkeerventilator om stof en vuil van de radiateur te verwijderen, is er een die u zeker in overweging moet nemen.

" 'This is Yale' is een geweldige mogelijkheid voor ons om al onze mogelijkheden voor materiaaltransport te demonstreren," aldus Iain Friar, Yale’s Brand Marketing Manager, EMEA. Dankzij de diepgaande kennis en ervaring die we gedurende vele jaren in een breed scala van industrieën hebben opgebouwd, biedt dit evenement ons een geweldige kans om te laten zien hoe we oplossingen kunnen aanbieden om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We begrijpen de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het werken met deze voertuigen en we hebben hard gewerkt om hen de best mogelijke oplossing te bieden. We kijken ernaar uit om onze trouwe verkopers en klanten te verwelkomen in 'This is Yale'! "

Ga voor meer informatie over het volledige aanbod van machines voormaterials handling van Yale naar www.yale.com.