• Uitstekende ergonomie

  De vorkheftrucks van Yale bieden een optimale ergonomie voor de bestuurder...

  Yale forklift operator compartmentEen Yale-vorkheftruck heeft altijd een comfortabele werkomgeving voor de bestuurder, goed zicht rondom, lage geluidsniveaus en een hoogstaande ergonomie.

  Bij alle Yale®-vorkheftrucks is het bestuurderscompartiment op antitrillingsdempers gemonteerd, die trillingen en schokken van de weg via de wielen en het chassis van de truck naar de bestuurdersstoel beperken. Bij modellen met verbrandingsmotor beperkt de geïsoleerde aandrijflijn de geluids- en trillingsniveaus, zodat de bestuurder minder vermoeid raakt en de productiviteit tijdens een dienst hoog blijft.

  Zicht voor de bestuurder

  De bestuurder heeft uitstekend zicht rondom door de Yale 'Command'-rijpositie en afgeronde bestuurdersbeschermkap, die ook extra ruimte voor de schouders en hoofdruimte bij het instappen bieden. Deze eigenschappen zorgen voor maximaal zicht op de lading en het werkgebied, en ze zijn aanwezig op alle series met elektromotor en verbrandingsmotor.

  Hydraulische bedieningshendels

  De hydraulische minihendels van Yale hebben een ergonomisch bereik, waardoor ze minder zwaar werken dan manuele hydraulische hendels; ze verminderen de druk op de armen, handen en vingers van de bestuurder. De volledig geïntegreerde, verstelbare en gevoerde armsteun beweegt met de stoel mee tijdens het afstellen, voor extra comfort tijdens lange diensten.

  Bestuurderscompartiment

  Door het kleine stuurwiel, de traploos instelbare stuurkolom en voldoende ruimte voor de benen kunnen zowel kleine als lange bestuurders comfortabel zitten.

  Het achteruitrijden is ook een stuk gemakkelijker geworden door een praktische handgreep met claxonknop, die optimaal is geplaatst op de stijl van de bestuurdersbeschermkap.

  Andere belangrijke kenmerken zijn de geoptimaliseerde instaphoogte, meer ruimte voor de schouders en ergonomische hydraulische bedieningen.