• Veiligheid- en trainingsoverzicht

    U bent aan het juiste adres voor de training van uw bestuurders...

    Yale electric forklift truckVeiligheid betekent geen lichamelijk letsel en materiële schade. Het creëren van een veilige materials handling-omgeving vereist een gezamenlijke inspanning. De teamleden zijn de eigenaar/beheerder van de metarials handling-werkzaamheden, medewerkers van de faciliteit, ongeacht hun toegewezen taken, heftruckbestuurders, heftruckfabrikanten zoals Yale® Materials Handling Corporation en onderhoudspersoneel om te verzekeren dat de richtlijnen inzake het onderhoud van vorkheftrucks worden gevolgd.

    Vorkheftrucks van Yale zijn ontworpen en gebouwd voor de optimale veiligheid van de bestuurder en voetgangers bij verschillende materials handling-toepassingen. Voor unieke toepassingen worden speciale opties zoals het papierindustriepakket of het milieupakket ook aangeboden door Yale Materials Handling. Deze en tal van andere speciale opties kunnen worden geïnstalleerd op Yale-vorkheftrucks om zo te voldoen aan de behoeften van klanten.

    De fysieke lay-out van materials handling moet ruimte bieden aan de productiedoelen van een faciliteit en zorgen voor de veiligheid van de werknemers en apparatuur die werken binnen de faciliteit. De lay-out van de faciliteiten, het arbeidsreglement, de training van de werknemers en het gebruik en juist onderhoud van Yale-vorkheftrucks die zijn ontworpen om veilig te worden gebruikt door getrainde bestuurders dragen allemaal bij aan het uitblijven van lichamelijk letsel en materiële schade.

    De informatie die hier wordt gegeven, is algemeen en niet bedoeld om eventuele vereisten onder lokale wetgeving of richtlijnen van gezondheids- en veiligheidsorganisatie te verandere.