• Lithium-ion batterijen

  Yale Li-ion LogoYale Europe Materials Handling ontwikkelt vorkheftrucks in reactie op marktbehoeften.

  Yale blijft niet alleen het assortiment verbrandingsmotoren en elektrische heftrucks ontwikkelen, maar kijkt er ook naar uit om te investeren in nieuwe technologieën voor toekomstige behoeften van klanten.

  Yale® Lithium-ion (Li-ion) oplossingen zullen klanten helpen om meer productiviteit te leveren en beter gebruik te maken in toepassingen met ploegendiensten door de noodzaak aan vervangende batterijen en batterijwisselingen te elimineren.

  Vanwege de snelle oplaadtijd en tussentijds laden kan het toepassingsbereik van de Li-ion batterij worden uitgebreid en kan één enkele batterij de heftruck ondersteunen tijdens twee of drie ploegendiensten. Li-ion batterijen zijn vrijwel emissie-en onderhoudsvrij.

  Met meer dan 3750 cycli bij een ontlading van 80 % is delevensduur van de Yale Li-ion batterij drie keer langer dan die van een loodzuurbatterij. Li-ion batterijen en laders zijn ook inherent energie-efficiënt en kunnen, in vergelijking met loodbatterijen, besparingen tot wel 30 % opleveren.

  Aangezien de totale cost of ownership in passende toepassingen kunnen worden verminderd, kunnen de initiële kosten voor Li-ion batterijen worden gedekt door terugverdientijden van wel twee of drie jaar in meerdere ploegendiensten.

  Download de brochure

  Gebruik voor meer informatie onze Dealer Locator om uw dichtstbijzijnde dealer van Yale® te vinden.