• Operator Assist Systems

  Naarmate de vraag toeneemt in materials handling-werkzaamheden en de ladingen gevarieerder worden, kan het risico op schade aan heftrucks, ladingen en infrastructuur toenemen, wat resulteert in extra kosten, extra onderhoud en verhoogde downtime.


 • De oplossingen van Yale kunnen helpen deze uitdagingen te overwinnen, de productiviteit te verbeteren en hulp te bieden aan bestuurders en voetgangers.

  Voorwerpdetectiesysteem:

  Een hulpmiddel voor de chauffeur om te waarschuwen voor potentiële gevaren rond de heftruck, in door de gebruiker gedefinieerde detectiezones.

  Dakdetectiesysteem:

  Hiermee kan de snelheid van de truck worden beperkt bij het binnenrijden van een gebouw of afgesloten ruimte.

  Overbelastingssysteem lading:

  Gebruikt een reeks sensoren om zowel de massa als het midden van een lading te meten om advies te geven over de stabiliteit van de heftruck.

  Voetgangerswaarschuwingslampen:

  Blauwe LED-schijnwerpers naar voren en achteren gericht waarschuwen voetgangers dat de heftruck in een specifieke richting rijdt, terwijl zijwijzers de voetgangers wijzen op rode LED-zones met een vereiste afstand die tijdens het rijden tot de heftruck moet worden gehouden.

  Veiligheidsgordel en deursloten:

  De motor start niet tenzij de bestuurder op de stoel zit, de veiligheidsgordel heeft omgedaan en de cabinedeuren gesloten zijn.

  Yale Vision:

  De draadloze telematicabewaking registreert het gebruik van de urenteller, impactgebeurtenissen, periodieke onderhoudsopsporing en diagnostische codegebeurtenissen.

  Andere functies zijn:

  Rolgordijnen voor en boven, WuBump-bumpers, luchtgeveerde stoel, schakelaar voor het loskoppelen van de batterij en meer.

  Download de brochure voor meer informatie over Yale Driver Assist Solutions.