• Automobielindustrie oplossingen

  Binnen de volledige toeleveringsketen voor de auto-industrie hebben we sterke relaties opgebouwd, waarbij de focus altijd op de klant ligt. Met onze industriegerichte aanpak praten we met mensen uit de industrie om erachter te komen wat de huidige en toekomstige uitdagingen zijn, zodat we specifieke oplossingen kunnen ontwikkelen, van logistiek tot alternatieve energievoorziening.

 • Dit is Tracy, onze Automotive Solutions Industry Manager

  Ik heb ruim 14 jaar ervaring in de sector voor materials handling en mijn focus ligt altijd op de klant. Een goede relatie met de klant is voor mij ontzettend belangrijk, en dat ik onze klanten echte toegevoegde waarde kan bieden.

  Neem contact op met Tracy


 • Oplossingen ter ondersteuning van 'Just-In-Time' productie


 • Een hogere productiviteit door meer efficiëntie bij oplossingen voor materials handling

  Alles draait om de oplossingen die we onze klanten kunnen bieden. In de video's ziet u hoe de batterij aan de zijkant wordt verwisseld bij een vorkheftruck en wat een van onze partners in automatiseringstechnologie doet.

  Wanneer u chauffeurloze voertuigen in uw bedrijf gaat gebruiken, kunnen uw mensen zich bezighouden met taken waar ze echt toegevoegde waarde kunnen bieden en repetitieve taken door machines worden gevoerd. Op die manier neemt de operationele efficiëntie toe en wordt schade aan goederen geminimaliseerd.

  Yale kan samen met een aantal technologiepartners de juiste technologie voor uw werkzaamheden bieden, zodat u zich op uw eigen werkgebied kunt richten.

  We bieden betaalbare oplossingen die op maat kunnen worden gemaakt, waardoor uw klanten binnen 12 tot 24 maanden, afhankelijk van het gebruik, hun investering terugverdienen.


 • Oplossingen aangestuurd door Yale

 • Yale werkt in Spanje samen met Borgers aan optimalisering van het machinepark

  Borgers in Spanje heeft het machinepark en de productiviteit geoptimaliseerd door standaardisering van de batterijen en de introductie van de voetgangerswaarschuwingslamp.

  Meer informatie