• Over ons

  Welkom en bedankt voor uw bezoek aan onze Yale Europe Materials Handling website. We hopen dat u kunt vinden wat u zoekt maar als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 • Ons bedrijf

  Ons bedrijf

  U weet het misschien niet, maar Yale is een van de oudste, oorspronkelijke fabrikanten van heftrucks in de wereld en is al langer dan 137 jaar werkzaam op het gebied van hefwerkzaamheden!

  Onze geschiedenis

  Onze geschiedenis

  Yale werd opgericht in 1844, toen Linus Yale Jr. uit Connecticut, VS, het cilinderslot uitvond en zijn naam verbond aan een reeks technische producten die synoniem waren aan kwaliteit en duurzaamheid.

  We zijn internationaal

  We zijn internationaal

  Wij denken dat er grote voordelen zitten aan het zijn van een internationale business. Voordelen die betrekking hebben op het in de buurt zijn van onze klanten en hoe we onze omvang en expertise benutten.

  Waarom kiezen voor Yale®-vorkheftrucks?

  Waarom kiezen voor Yale®-vorkheftrucks?

  Yale is een grote, wereldwijde organisatie, maar geen koude, gezichtsloze organisatie. Ons succes is gebaseerd op blijvende persoonlijke relaties en onderling vertrouwen. Kortom, we zullen u niet teleurstellen.

  Ons ontwerpproces

  Ons ontwerpproces

  Ons succes is het resultaat van een zeer sterk ontwerpproces, gevoeligheid voor de bestuurders en de belangrijkste kenmerken die de bestuurders – en de activiteiten van het bedrijf – efficiënter maken.

  Productie

  Productie

  Bij Yale hebben wij de expertise en de middelen van een internationale productie-organisatie.

  Distributie

  Distributie

  Yale zou niet zijn waar het nu is zonder het meest professionele onafhankelijke dealernetwerk in de branche.

  Onze Awards

  Onze Awards

  Yale wordt vaak erkend voor consistente processen en meting, evenals onze zorg voor milieu en veiligheid.

  Verantwoord ondernemen

  Verantwoord ondernemen

  Wij zijn van mening dat Yale een positieve bijdrage levert aan een duurzaam milieu. Binnen de materials handling-industrie zien we tal van mogelijkheden om eenpositieve invloed op het milieu uit te oefenen.

  Ons moederbedrijf

  Ons moederbedrijf

  Yale maakt deel uit van Hyster-Yale® Materials Handling, Inc. (“Hyster-Yale”), een beursgenoteerd bedrijf gevestigd in de Verenigde Staten, met wereldwijd meer dan 5000 mensen in dienst.